fbpx
ecocouncil article banner img

Støt vores borgerforslag for en dansk klimalov

18 January 2019 | Energi & Klima

De næste fem til ti år er altafgørende, hvis vi skal forhindre de værste konsekvenser af klimaforandringerne for mennesker og natur. Støt vores borgerforslag om en ny og mere ambitiøs klimalov.

Danmark har brug for en ny klimalov, der sætter en klar ramme for den danske klimaindsats.

Loven skal fastslå, at reduktion af drivhusgasser er et tværgående hensyn, der bør indgå i alle politikker og være et centralt mål for hele samfundet. Loven skal forpligte Danmark til at sætte 5 årige bindende nationale klimamål, der lever op til Paris-aftalen.

I Danmark har vi et særligt ansvar for at passe bedre på klimaet og vores klode. Vi er nemlig et af de lande i verden, der, på grund af vores forbrug, belaster klimaet mest.

Derfor har hele det grønne Danmark i fællesskab nu rejst et borgerforslag. Lovforslaget kræver 50.000 underskrifter for at blive behandlet. Derfor er det vigtigt med din støtte. Den er helt gratis og det er din ret som borger, at støtte borgerforslag. Det eneste det kræver, er at du er over 18 og har et NEMID

Læs mere på folketingets hjemmeside og skriv under her

Modtag Nyhedsbrev

Cheap Herschel BackpackBillig Nike Manner SchuheGoedkope Herschel rugzakCheap Converse ShoesHerschel Zaino VenditeBillig Herschel Rucksackfjallraven backpack outletNBA jersey outletsupreme t-shirt outletsac a dos herschel pas chercheap pandora charmspandora charms outletpandora charms clearancesupreme t shirts onlinepandora charms discountpandora bracelets black friday salepandora disney exclusive charmspandora rose gold charms salepandora bracelets clearancecheap pandora bracelets charmscheap pandora disney charmsvans shoes salethomas Sabo charms salekipling backpack salenike shoes saleeastpak backpack saleskechers shoes salenike air max shoes saleray ban verkoop van zonnebrillenadidas shoes salenike air max sale
Cron Job Starts