fbpx
ecocouncil article banner img

Debatmøde: Klimaforandringer og EU

22 March 2019 | Energi & Klima

Kom og vær med til at stille skarpt på EU’s klimapolitik. Hvordan vil EU takle vores tids mest presserende sag? Hvad kan og bør EU gøre for at gøre for at sikre, at vi holder os under de 2 grader og helst endnu lavere? Hvordan vil et nyt parlament holde EU på linje med Paris-aftalen?

Bemærk: Debatmødet er fuldt booket og der er lukket for tilmelding

Tid: torsdag d. 25. april 2019, kl 16-17.30

Sted: Forsamlingshuset, Onkel Dannys Plads 5, 1711 København V

Klimaforandringerne er for alvor begyndt at kunne mærkes i Europa. Tørke, skovbrande og oversvømmelser har trukket overskrifter de seneste år og effekten af det voldsomme vejr koster dyrt – både økonomisk og menneskeligt. I EU har det fået tusinder af især unge til at gå på gaden – som er dybt bekymrede for fremtiden og kræver, at politikerne handler nu.

Så hvordan vil EU takle vores tids mest presserende sag? Hvad kan og bør EU gøre for at gøre for at sikre, at vi holder os under de 2 grader og helst endnu lavere? Hvordan vil et nyt parlament holde EU på linje med Paris-aftalen?

Debatten bliver sat i gang efter en kort film (7 min) om Peoples Climate Case samt en gennemgang af de økonomiske vurderinger af klimaforandringer. 

Moderator: Claus Ekman, Direktør, Det Økologiske Råd

Paneldeltagere:

Morten Helveg, Europaparlaments-medlem (B)

Pernille Weiss, Spidskandidat til Europa-parlamentsvalget (K)

Margrete Auken, Europaparlaments-medlem (SF)

mfl.

 

Tilmelding: 

Debatmødet er fuldt booket og der er lukket for tilmelding.

Debatmødet er støttet af Europanævnet

Modtag Nyhedsbrev