fbpx
ecocouncil article banner img

Barselsvikar til at arbejde med kemikaliepolitik, plastikforurening søges

21 December 2018 | Kemikalier & Plast

Vi søger en barselsvikar fra 1. april til 30. november 2019 til arbejde med kemikaliepolitik, plastikforurening, samt indeklima.

Det Økologiske Råd arbejder bl.a. for at mindske mennesker og miljøs påvirkning af skadelige kemikalier. Inden for dette område arbejder vi først og fremmest med plastikforurening, med børns indeklima , herunder skadelige kemikalier i indemiljøet, samt med EU's kemikaliepolitik. Vi samarbejder meget med universiteter, virksomheder og brancheorganisationer samt NGO-miljøet – i Danmark og det øvrige Europa. Vi indgår bl.a. i tæt samarbejde med europæiske NGO-paraplyorganisationer som European Environmental Bureau (EEB) og søger at påvirke politikken på kemikalie- og plastområdet Danmark og i EU, ligesom vi arbejder med oplysningskampagner og debatskabelse i Danmark.

Stillingen er som udgangspunkt på 30 timer per uge. Stillingen er projektfinansieret. Vi arbejder løbende på at skaffe flere projektmidler. Det er muligt, at der kan skaffes yderligere projektmidler, så stillingen kan forlænges udover 30.11.2019. Dette kan du selv være medvirkende til ved aktivt at arbejde med projektansøgninger. I så fald vil der være to medarbejdere på området, når vores nuværende kollega kommer tilbage.

For at komme i betragtning til jobbet, er det et krav at du:

  • har en relevant akademisk uddannelse og solidt kendskab til det kemisk-biologiske område, der knytter sig til arbejdet med miljø- og sundhedsskadelige kemikalier samt plastikforurening.
  • har erfaring med og engagement i arbejdet med miljø og sundhed
  • har erfaring med politisk arbejde
  • har erfaring med skriftlig og mundtlig formidling, til både eksperter og lægmand.
  • er god til at formulere dig på dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt.

Erfaring med fundraising, NGO-arbejde og/eller EU-rettet politisk arbejde vil være en fordel.

Det Økologiske Råd er en forening, der arbejder for en mere bæredygtig udvikling. Du vil komme til at arbejde i et dynamisk miljø med engagerede kollegaer, der arbejder på et højt fagligt niveau. Vi er ca. 12 medarbejdere. Ud over kemikalieområdet arbejder vi med landbrug, energi og transport samt økonomiske virkemidler i klima- og miljøpolitikken.

Løn efter statsoverenskomst med DJØF. Tiltrædelse senest den 1. april 2019.

Yderligere oplysninger: direktør Claus Ekman 3318 1933/2728 4949 eller seniorrådgiver Lone Mikkelsen 3318 1934/2579 2001.

Ansøgning sendes til job@ecocouncil.dk senest fredag d. 8. februar 2019 kl. 12.00.

 Download opslaget her

Modtag Nyhedsbrev

Cron Job Starts