Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Jobopslag: Projektmedarbejder til transport, klima og miljø

Det Økologiske Råd søger en AC-medarbejder til at arbejde med transport, klima og miljø, frem til 31.1.2019. 

Medarbejderen skal primært arbejde med et nyt projekt, som har fokus på energi-effektivisering og elektrificering af personbiler i Norden.

Arbejdet indebærer bl.a. indsamling af dokumentation, events og informationsarbejde. Projektet indebærer også etablering af et tættere samarbejde med en række andre nordiske organisationer. Du vil endvidere indgå i Det Økologiske Råds generelle arbejde i forhold til transportsektoren. Her skal du især arbejde med mere bæredygtig transport nationalt, i samspil med en anden medarbejder.

Stillingen er projektfinansieret. Vi arbejder løbende på at skaffe flere projektmidler, og det er derfor muligt, at stillingen kan forlænges.

For at komme i betragtning til jobbet, skal du:

have en akademisk uddannelse med solidt kendskab til klima og miljø

have erfaring med og engagement i arbejdet med klima, miljø og sundhed.

have erfaring med politisk arbejde.

have erfaring med skriftlig og mundtlig formidling, til både eksperter og lægmand.

være god til at formulere dig på dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt.

Erfaring med transportområdet samt NGO-arbejde vil være en fordel. 

Det Økologiske Råd er en forening, der arbejder for en mere bæredygtig udvikling. Du vil komme til at arbejde i et dynamisk miljø med engagerede kollegaer, der arbejder på et højt fagligt niveau. Vi er ca. 12 medarbejdere. Ud over transportområdet arbejder vi med landbrug, energi, ressourcer og kemikalier.Vi samarbejder bredt med universiteter, virksomheder og brancheorganisationer samt NGO-miljøet – i Danmark og det øvrige Europa. Vi indgår bl.a. i tæt samarbejde med europæiske NGO-paraplyorganisationer som Transport & Environment og søger at påvirke politikken på transportområdet i Danmark og i EU, ligesom vi arbejder med oplysning og debatskabelse i Danmark.

Læs om vores nuværende arbejde på området her: http://ecocouncil.dk/vores-arbejde/trafik-25 og http://ecocouncil.dk/vores-arbejde/luftforurening. 

Løn efter statsoverenskomst med DJØF.

Tiltrædelse snarest.

Yderligere oplysninger: transportmedarbejder Jeppe Juul, 33181948/30299982 eller sekretariatsleder Christian Ege 33181933/2858 0698. 

Ansøgning sendes til job@ecocouncil.dk senest mandag d. 23. april kl. 9.


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small