Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Forslag til taxalov tillader gamle og osende dieselbiler

Et udkast til den nye taxalov, der blandt meget andet skulle gøre taxabranchen grønnere, åbner for tilladelse af gamle, osende dieselbiler. Regeringen vil nemlig sænke miljøkrav til taxier, så brugte biler ikke skal leve op til de samme miljøkrav som nye biler, når de bliver inddraget i taxaflåden. 

Det er håbløst og vil give øget luftforurening og CO2. Danmark er i forvejen på kant med EU’s regler for luftkvalitet, og aktivt at lave et tiltag, der forøger luftforureningen, virker helt bizart, mener Det Økologiske Råds transportmedarbejder Jeppe Juul.

Også Københavns Kommune teknik- og miljøborgmester, Morten Kabell (EL) er imod det nye forslag og kaldet det ’noget møg for København’.

Læs mere i denne artikel i Politiken: http://politiken.dk/indland/art6085159/Ny-taxalov-åbner-for-at-droppe-miljøkrav-til-gamle-dieselspande

Du kan også høre indslaget i radioavisen med transportmedarbejder Jeppe Juul her: http://www.dr.dk/radio/p4/p4-radioavis-radio/radioavisen-2017-08-29-08-00-2/#
- Indslaget kommer ca. 3 minutter inde i udsendelsen

Du kan også følge debatten om den nye taxalov på vores facebook-side og give din mening til kende https://www.facebook.com/ecocouncil/


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small