Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

CETA forværrer beskyttelsen mod hormonforstyrrende stoffer

Hvis CETA (handelsaftalen mellem EU og Canada) træder i kraft vil det kraftigt forværre beskyttelsen mod skadelige hormonforstyrrende stoffer.

Europa Kommisionen er allerede i færd med at sænke standarderne for beskyttelse mod skadelige hormonforstyrrende stoffer. Kommissionen har tydeligt givet til kende, at de har taget hensyn til et stadigt stigende pres fra EU handelspartnere. Hvis CETA træder i kraft vil beskyttelsen blive endnu værre, da handelsinteresser meget muligt vil blive prioriteret over sundhed og miljø.

35 organisationer har sammen skrevet en henvendelse til Europa-Parlamentets Udvalg om Miljø, Folkesundhed og Fødevaresikkerhed (ENVI). pdf Læs hele brevet her (på engelsk) >> (401 KB)

 

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small