Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Nyeste artikler og pressemeddelelser

Det Økologiske Råd har fået ny formand

Tue Damsø er blevet valgt som ny formand for miljøorganisationen Det Økologiske Råd. Han afløser sekretariatsleder, Christian Ege, der har været konstitueret formand siden Bo Normander fratrådte i januar 2015.

Med valget af Tue Damsø som ny formand, fastholder rådet sin stærke forbindelse til forskningsverdenen. Han er uddannet kandidat i miljøplanlægning og er ved at afslutte et ph.d.-studie ved Roskilde Universitet om metoder, virkemidler og fremgangsmåder i den kommunale planlægning for klima- og energiomstilling.

”Jeg er utrolig glad for den tillid bestyrelsen og organisationen har vist mig med valget som formand. Jeg har fulgt Det Økologiske Råds arbejde i mange år og beundret den faglige tyngde, de bringer ind i miljøpolitiske diskussioner”, siger den nyudnævnte formand, Tue Damsø.

Tue har tidligere siddet i bestyrelsen i rådet og har desuden en baggrund i det grønne studenterpolitiske miljø, som tidligere formand for studenterorganisationen Grønt RUC.

”Netop nu hvor de blå partier skal danne regering og i valgkampen har lagt mindre vægt på en ambitiøs klima- og miljøpolitik, er det ekstra vigtigt, at vi i Det Økologiske Råd påviser, at det er nødvendigt, at Danmark går i spidsen, og at både borgere og erhvervsliv har fordel heraf”, siger Tue Damsø.

Han ønsker særligt at bidrage til rådets klima- og energiarbejde, der allerede er et af organisationens styrkeområder, hvor hans erfaring med vedvarende energi og energiplanlægning kan supplere områder som energieffektivisering og grøn transport.

”Jeg ser frem til vores samarbejde. Tue Damsø vil bidrage med yderligere faglig tyngde og et stærkt engagement”, siger sekretariatsleder i Det Økologiske Råd, Christian Ege.

Yderligere information
Formand for Det Økologiske Råd, Tue Damsø, tlf. 2022 1373.

Sekretariatsleder i Det Økologiske Råd, Christian Ege, tlf. 2858 0698.


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small