Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Begrænsning af brugen af uønskede kemikalier i byggeri

Workshop fredag d. 25. januar 2008 kl. 9.15-15.30

Adresse: Dansk Byggeri, Nr. Voldgade 106, København K.

Det Økologiske Råd, det regionale miljønetværk MiljøForum Fyns Bygge- & Anlægssektorens Miljøklub Fyn, DHI og Hansson & Knudsen arbejder i 2008 sammen om metoder til begrænsning af uønskede kemikalier i byggeri. I den forbindelse inviterer vi hermed til en workshop med oplæg om forskellige værktøjer, der kan anvendes i arbejdet med at begrænse brugen af uønskede kemikalier. Desuden vil der være ek- sempler på at arbejde med kemikaliebegrænsning i praksis.

Formålet med workshoppen er at udveksle viden om arbejdet og forskellige værktøjer. Disse erfaringer kan bidrage til at præcisere mulighederne for kemikaliestyring i konkrete byggerier, samt til lokalisering af barrierer for kemikaliebegrænsning og substitution af kemikalier i byggeri.

Udover at udveksle viden, skal workshoppen danne baggrund for arrangørernes videre arbejde med at motivere flere virksomheder, bygherrer, rådgivere og entreprenører til at arbejde for at begrænse anvendelsen af de uønskede kemikalier. Workshoppen er beregnet på deltagere, som allerede har erfaring med området. Den vil i foråret blive fulgt op med seminarer i København, Odense og Århus beregnet på nye deltagere.

Program

9.15 Ankomst, kaffe og rundstykker

9.30 Velkomst og introduktion til projektet v. Christian Ege, Det Økologiske Råd

Oplæg og diskussion

12.00 Frokost

12.45 Oplæg og diskussion

15.00 Opsamling af barrierer, styrker og muligheder

15.30 Afslutning

Læs referat af workshop default Referat Kemikalier Byggeri (102.18 kB) (102 KB)


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small