Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Magasinet Global Økologi

forside horisontal

Læs blandt andet disse artikler i nr. 2 - 2017:

  pdf NÅR LANDBRUGET TAGER KLIMATETEN (916 KB)

Den ene bygger vindmøller, den anden biogasanlæg. For Peter Bay og Jens Krogh er klimabevidsthed det naturlige næste skridt for økologien og tilmed en god forretning. Men politikerne skal sætte klimakrav til landbruget. For omstillingen sker ikke af sig selv, siger de to landmænd

  pdf PÅ MANØVRE I GRØN FRISØRJUNGLE  (1.37 MB)

Det grønne og økologiske vinder frem hos frisører, men mange produkter indeholder stadig kemikalier, der er allergifremkaldende eller hormonforstyrrende. Magasinet Global Økologi udforsker den grønne frisørbranche

  pdf GLEMTE AFGRØDER KAN BLIVE FREMTIDENS MAD (1.15 MB)

Majs, ris, hvede og kartofler. Vi lever i dag af meget få slags afgrøder, og det gør os sårbare over for klimaforandringer. Men rundt om i verden dyrker lokale folk plantesorter, der kan få betydning for overlevelsen, når ekstremt vejr sætter ind. Desværre risikerer de sorter også at forsvinde

pdf FORTÆL­LINGER OM DOMMEDAG DUER IKKE (182 KB)

TV-vært Jesper Theilgaard har selv ladet sig rive med af dommedagsbølger under klimatopmøder. Men i dag mener han, at formidlingen af klimaforandringer kræver særlig omtanke og skal give folk grund til at handle

GØ 0217 FORSIDE 800px

 

Sådan får du magasinet

Du modtager automatisk magasinet som medlem af Det Økologiske Råd.
Bliv medlem her >> 


Læs det nyeste nummer:
pdf Global Økologi nr. 2 - 2017 (7.54 MB)
og find ældre udgaver i menuen til højre

Global Økologi kan læses elektronisk via vores profil på issuu.com. 
Opret en gratis brugerprofil og bliv underrettet automatisk hver gang vi uploader en ny udgave ved at klikke "Follow stack".

 

 knap abonner blue

 

Redaktør
Helene Chéret
redaktion@ecocouncil.dk 

GØ LOGO GRA

Grunddesign og layout 
Birgitte Fjord / FJORD : Visuel Kommunikation 
fjord@birgittefjord.dk

Trykkeri 
KLS PurePrint A/S er Cradle to Cradle-certificeret. Global Økologi er dermed 100 pct. bæredygtigt og indeholder ikke skadelige kemikalier eller tærer på jordens ressourcer. Når papiret bliver nedbrudt, indgår det i naturens eget kredsløb. Magasinet Magasinet er trykt på 150/120g PurePrint.

Idéer
Har du idéer til artikler, debatindlæg eller temaer, så hører vi gerne fra dig. Kontakt redaktøren.

Magasinet udkommer 2-4 gange om året (2 gange i 2017). 

Annoncer
Vil I nå en dedikeret målgruppe, som er interesserede i miljø, klima og natur? Så kunne det være en idé at annoncere i vores magasin. Kontakt os på: info@ecocouncil.dk. 
Annoncepriser efter aftale.

Fremtidens miljø skabes i dag
Miljøorganisationen Det Økologiske Råd arbejder med en bred palet af emner som plastikforurening, skadelige kemikalier, luftforurening, landbrug samt energi- og klimapolitik. Vi går politisk til værks bag kulisserne på Christiansborg og i Bruxelles for at skubbe til omstillingen af samfundet. Og så leverer vi viden til dig, så du bedre kan træffe bæredygtige valg i dagligdagen. Samtidig er vi en medlemsorganisation, der har hårdt brug for medlemmer for at skubbe samfundet i en grønnere retning. Så tak for din støtte. Det gør en verden til forskel.

 


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small