Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Hjælp os med at finde grønne omstillingsprojekter

I et nyt projekt skal vi beskrive og videreformidle forskellige grønne omstillingsprojekter over hele Danmark. Derfor har vi brug for at kende de gode eksempler, hvilket vi håber at du kan hjælpe os med.

Det Økologiske Råd er, sammen med Samsø Energiakademi og Videncenter for Energibesparelser i bygninger / Teknologisk Institut Taastrup, med i et projekt, hvori vi skal beskrive og videreformidle forskellige grønne omstillingsprojekter over hele Danmark.

I den forbindelse har vi brug for at kende en række gode eksempler på lokalt forankrede omstillingsprojekter med fokus på energi. Det håber vi, at du kan hjælpe os med.

Projektet er nærmere beskrevet i pdf dette notat (133 KB)  og i pdf denne formular (110 KB) , og her er også beskrevet hvilke oplysninger, vi gerne vil have.

Svar gerne blot via mail til projektleder Chr. Jarby (cj@ecocouncil.dk) gerne med det samme og senest 1. september 2018. Jo tidligere, jo større hjælp er det for os.

Projektet er finansieret af Energifonden.

Moede Samsoe


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small