Arrow
Arrow
Ny app mod mikroplast
Slider

Nye tider for Global Økologi

Et magasin af høj journalistisk og faglig kvalitet om miljø og klima. Det er, hvad vi vil give vores medlemmer og abonnenter. Vi er i fuld gang med at udvikle det nye Global Økologis indhold og design og producere det næste nummer, der udkommer i slutningen af juni. Samtidig arbejder vi for at finde fonde og mulige annoncørere. I år udkommer magasinet to gange om året i stedet for fire, da vores organisation er presset økonomisk. Så snart det er muligt, vender vi tilbage til tre eller fire numre om året.  

Vi har valgt, at bladet fortsat skal udkomme både på papir og elektronisk, efter at en medlemsundersøgelse har vist, at flertallet af læserne sætter stor pris på papirudgaven.

Du kan også blive opdateret om vores arbejde ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som udkommer cirka en gang om måneden. Tilmeld dig her >> 

Din fortsatte støtte som medlem eller abonnent er altafgørende for, at Global Økologi kan fortsætte, og for at Det Økologiske Råd kan udføre arbejdet med at fremme en bæredygtig udvikling netop i denne tid, hvor miljø og klima er mere og mere under pres både herhjemme og globalt.

Sådan får du magasinet

Du modtager automatisk magasinet som medlem af Det Økologiske Råd. Bliv medlem her >>

Et abonnement uden medlemskab koster 345 kr. årligt

knap abonner blue

 Læs det nyeste nummer elektronisk her, og find ældre udgaver i menuen til højre
Global Økologi kan læses elektronisk via vores profil på issuu.com. Opret en gratis brugerprofil og bliv underrettet automatisk hver gang vi uploader en ny udgave ved at klikke "Follow stack".

Annoncer
Vil I nå en dedikeret målgruppe, som er interesserede i miljø, klima og natur? Så kunne det være en idé at annoncere i vores magasin. Kontakt os på: info@ecocouncil.dk.
Annoncepriser efter aftale.

Global Økologi er Svanemærket og CO2-neutral og trykkes på FSC-certificeret papir.

Idéer
Har du idéer til artikler, debatindlæg eller temaer, så hører vi gerne fra dig. Kontakt redaktør Helene Chéret på redaktion@ecocouncil.dk eller skriv til Det Økologiske Råd på info@ecocouncil.dk


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Arrangementer

 

Din guide til grønt el-valg

 

 el klasser gruppeNY  

Tænk på klimaet, når du vælger el-produkter! 

 

Se vores guide på
www.grøntelvalg.dk

 

Nyeste udgivelser

På vores webshop kan du downloade vores publikationer gratis