Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Nyheder

Valgmøde: En by for mennesker og natur

En række organisationer inviterer til valgmøde søndag d. 12. november kl 16 – 19, Store Kannikestræde 19, 1169 København K.

Arrangører: Danmarks Naturfredningsforening - KBH, Foreningen til hovedstadens forskønnelse, Det Økologiske Råd, Østerbro Havnekomite, Verdens Skove og NOAH.

Temaer: Den gode by for mennesker og natur, Bypark i Nordhavn, Amager Fælled, Havnetunnel, Bilen i byen samt fri debat.

Valgmødet omhandler den gode by. Hvordan skal byen være, når den skal være for mennesker og natur. Byen skal også så meget andet, men hvordan vil den se ud, når det er mennesker og natur, der er omdrejningspunktet. Politikerne kan både komme med visioner og konkrete bud.

Valgmødet har to dele.

I første del vil politikerne først fortælle om, hvordan de ser en god by for mennesker og natur - og hvad de vil gøre for at nå frem til den. Herefter skal de forholde sig til en bypark i Nordhavn, Amager Fælled og Havnetunnelen og bilen i byen. Til hvert af disse temaer vil der være vidende personer, der stille knivskarpe spørgsmål. 

I anden del er der spørgsmål fra salen.

Politikerpanelet og spørgerne offentliggøres snarest.

Valgmødet er gratis og åbent for alle.


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small