Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Nyheder

Vi søger en energisk studerende med et godt hoved og et grønt hjerte

Det Økologiske Råd søger en studentermedhjælp til projektarbejde og kommunikation, samt administrative opgaver.

Drømmer du om et studiejob, hvor du kan arbejde med grøn omstilling og være med til at fremme et mere bæredygtig samfund? Er du frisk på at kaste dig over en række forskelligartede opgaver og give en hånd med dér, hvor der er behov? Så har Det Økologiske Råd (DØR) det perfekte studiejob til dig.

Vi søger en studerende, der går op i og gerne har indsigt i grøn omstilling. Du vil blive sat til at varetage en række forskelligartede opgaver, såsom mindre analyser, indsamling og behandling af data, hjælp til DØR’s projektarbejde, medlemshvervning samt kommunikation. Derudover skal du være klar til at hjælpe med administration og diverse praktiske opgaver på kontoret.

Du vil komme til at arbejde i et dynamisk miljø med højt kvalificerede og engagerede medarbejdere. Der vil blive stillet krav, men du kan også regne med at lære en masse.

Du skal:

  • Være i gang med en længere, videregående uddannelse, gerne med 2-3 år tilbage af din studietid.
  • Brænde for og gerne have erfaring med at arbejde med klima og miljø.
  • Have erfaring med projektarbejde og indsamling, behandling og formidling af data.
  • Være god til at formidle både i skrift og tale.
  • Være en stærk holdspiller.

Derudover er det en fordel, hvis du gennem dit studie har beskæftiget dig med miljø- og klimadagsordenen og har konkret erfaring med kommunikation, politisk arbejde eller arbejde i en interesseorganisation.

DØR er en medlemsbaseret miljøorganisation, der arbejder med en bred palet af emner som plastikforurening, skadelige kemikalier, luftforurening, transport, landbrug samt energi- og klimapolitik. Vi går politisk til værks bag kulisserne på Christiansborg og i Bruxelles for at skubbe til omstillingen af samfundet.

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen og vil primært ligger inden for almindelig kontortid. Du vil dog have god mulighed for at planlægge ift. undervisning.
Lønnen følger DJØFs lønsats for studentermedhjælpere i staten, pt. 130 kr./time + feriepenge.

Evt. spørgsmål kan rettes til direktør Claus Ekman på telefon 27 28 49 49.

Ansøgning (CV og motiveret ansøgning) sendes til job@ecocouncil.dk senest d. 1. august 2018, kl. 9. Skriv "Studentermedhjælp" i emnefeltet.
Samtaler vil blive holdt 6.-10. august. Tiltræden snarest derefter.


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small